Εκλογές στο Επιμελητήριο Έβρου: 70 επαγγελματίες διεκδικούν την ψήφο των συναδέλφων τους

Εβδόμηντα άτομα στελεχωνουν τον συνδυασμό “Επιχειρώντας το μέλλον” του οποίου ηγείται ο Χριστόδουλος Τοψίδης και διεκδικεί την προεδρία του Επιμελητηρίου Έβρου.

Για την ακρίβεια, ο κος Τοψίδης διεκδικεί τη συνέχιση της προεδρίας στο Επιμελητήριο του Έβρου καθώς κατέχει αυτή τη θέση εδώ και έξι χρόνια, ωστόσο στις επερχόμενες Εκλογές, η σύνθεση του συνδυασμού είναι διαφορετική, δεδομένου ότι κάποιοι από τους προηγούμενους έχουν αποχωρήσει και έχουν γίνει νέες προσθήκες.

Ο συνδυασμός “Επιχειρώντας το μέλλον” παρουσιάστηκε επίσημα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, σε μία εκδήλωση που περιελάμβανε και έναν μίνι απολογισμό των δράσεων της διοίκησης του Επιμελητηρίου, από την ανάληψη των καθηκόντων έως και σήμερα.

Οι εκλογές θα γίνουν στο διάστημα 2,3 και 4 Δεκεμβρίου και οι υποψήφιοι καλύπτουν γεωγραφικά όλη την επικράτεια του Έβρου. Στις 2 Δεκεμβρίου η κάλπη θα στηθεί στο παράρτημα του Επιμελητηρίου στην Ορεστιάδα, ενώ στις 3 & 4 στην Αλεξανδρούπολη.

Οι έδρες της διοίκησης του Επιμελητηρίου είναι σύνολο 21 και κατανέμονται ως εξής:

1 στο Εξαγωγικό Τμήμα
7 στο Τμήμα Μεταποίησης
7 στο Εμπορικό Τμήμα
5 στο Τμήμα Υπηρεσιών
1 στο Τουριστικό Τμήμα

Ο συνδυασμός “Επιχειρώντας το μέλλον” είναι ο μοναδικός που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στις εκλογές του Δεκεμβρίου, αν και τυπικά η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 2 Νοεμβρίου.

(σ.σ. στη φωτό εικονίζονται μόνο οι υποψήφιοι που ήταν παρόντες στην εκδήλωση της παρουσίασης του συνδυασμού, στην οποία ορισμένοι δεν παρέστησαν λόγω προσωπικών κωλυμάτων)