Οι C:Real στο Reportal: Μέσα στο 2018 θα βγάλουμε και τραγούδι με την Τάνια Κικίδη

 

Η παραγωγή ενός τραγουδιού με την Τάνια Κικίδη είναι ένα από τα σχέδια των C:Real για το 2018, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα είπαν στο “R” κατά την επίσκεψή τους στην Αλεξανδρούπολη για το live τους στο καφωδείο “Εδέμ”.

Η αγαπημένη μπάντα που συμπληρώνει φέτος 21 χρόνια ζωής εδώ και έναμιση χρόνο συνεργάζεται με την “καλύτερη ροκ φωνή της Ελλάδας”, όπως χαρακτηρίζουν οι ίδιοι την Τάνια Κικίδη και δηλώνουν πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία που αποτελεί ένα mix της δικής τους ποπ-ροκ κουλτούρας με το “καθαρόαιμο” ροκ που εκπροσωπεί η Τάνια Κικίδη.

Όπως παραδέχονται και ο τρεις, έχουν καταφέρει να “ενώσουν” τα διαφορετικά κοινά στα οποία απευθύνονταν και να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα το οποίο φαίνεται στη σκηνή. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η άποψή τους είναι ότι αυτή την περίοδο στη μουσική βιομηχανία κυριαρχεί περισσότερο η λαϊκή κουλτούρα, όμως αυτό είναι κάτι που σύντομα θα αλλάξει, όπως πιστεύουν.

Σε κάθε περίπτωση, δείτε και μόνοι σας το σκηνικό αποτέλεσμα στο καφωδείο “Εδέμ” και ακούστε τους C:Real και την Τάνια Κικίδη να μιλούν για τη συνεργασία τους στο βίντεο που ακολουθεί: