Αλεξανδρούπολη: Δύο κόμβοι κατασκευάζονται επί της οδού Γ. Κονδύλη

Δύο νέοι κόμβοι θα κατασκευαστούν επί της οδού Γ. Κονδύλη στην Αλεξανδρούπολη σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν από κοινού ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας.

Πρόκειται για μια εργολαβία της τάξης των 110.000 € (την οποία ο δήμος αναθέτει με έκπτωση 41%) και αφορά την κατασκευή δύο κόμβων στην οδό Γ. Κονδύλη: α) στη συμβολή της με την οδό Ηροδότου και β) στη συμβολή της με τον μικρό περιφερειακό.

Η έναρξη των εργασιών προγραμματίζεται άμεσα και η ολοκληρώσή τους αναμένεται σε διάστημα έξι μηνών.

Μεταξύ άλλων, ο κος Λαμπάκης σημείωσε ότι το έργο υλοποιείται με πόρους που έχουν προκύψει από το πλεόνασμα του δήμου, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε “πραγματικό” βάζοντας το σε αντιδιαστολη με τα πλεονάσματα που ευαγγελίζεται η κεντρική πολιτική εξουσία και που κατά την εκτίμησή του είναι πλασματικά.

Επίσης ο δήμαρχος είπε ότι μεσα στον τρέχοντα μήνα θα ανακοινωθούν και άλλα έργα, μεταξύ των οποίων και το λύκειο των Φερών.

Πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι και στα δύο σημεία των παρεμβάσεων, για όσο θα διαρκούν τα έργα, θα απαγορεύεται  και η στάση και η στάθμευση των οχημάτων με εξαίρεση τις φορτοεκφορτώσεις.