Αυτό το Σάββατο οι C:Real LIVE στο Καφωδείο ‘Εδέμ’ στην Αλεξανδρούπολη

Ένα από τα πλέον αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα φιλοξενεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου το Καφωδείο Εδέμ στην Αλεξανδρούπολη.

Ο λόγος για τους C:Real που μαζί με την Τάνια Κικίδη έβαλαν ως στάση στο Tour 2017 την Αλεξανδρούπολη και το φιλόξενο χώρο της Εδέμ. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 22.00.

 

Καφωδείο Εδέμ: 14ης Μαΐου & Φειδίου

Τηλ για κρατήσεις: 2551023081

χορηγός επικοινωνίας: reportal.gr

Oι C:REAL κλείνουν 21 χρόνια στη δισκογραφία και το γιορτάζουν με μια μια πολύ δυνατή καλοκαιρινή συνεργασία.Το άκρως επιτυχημένο γκρούπ και η Τάνια Κικίδη ενώνουν για αυτό το καλοκαίρι τις δυνάμεις τους σε ένα μουσικό ντελίριο που θα σας ξεσηκώσει.
Λίγα λόγια για τους Oι C:REAL
Oι C:REAL ξεκίνησαν το 1996 από το συνθέτη, στιχουργό και δισκογραφικό παραγωγό Τάκη Δαμάσχη και μέχρι το 2000 κυκλοφόρησαν σε Ελλάδα και εξωτερικό 2 άλμπουμ με Αγγλικό στίχο: Realtime (1997), Stop killing time (2000). Επιτυχίες από αυτές τις δυο πρώτες δισκογραφικές τους δουλειές όπως το “Visions of you”, “Stop killing time” και “With or without you” θεωρούνται ίσως και οι πιο κλασσικές τους μέχρι σήμερα!

Mε την προσχώρηση της Ειρήνης Δούκα στο group το 2002, οι C:REAL συνέχισαν την πορεία τους μέχρι το 2010 κυκλοφορώντας 4 άλμπουμ: Τα πιο μεγάλα σ’ αγαπώ (2003), Χίλια χρόνια (2004), Κάθε μου σκέψη (2006), Ινβάιν (2008) καθώς και το single “Ό,τι αξίζει” το 2010.

Το ’12 κυκλοφορούν τα τραγούδια “Όνειρα Στη Φωτιά” και “Ανθρώπινες Σχέσεις” Τον Μάιο του ΄14 κυκλοφορούν σε συνεργασία μα την πολύ επιτυχημένη Oceana την επιτυχία “Sleepless Nights” Το 2015 ξεκίνησαν δυναμικά με το “Χίλια Μυστικά”ενώ τον Μάρτη έλαβαν μέρος στον προκριματικό διαγωνισμό της Eurovision με το δυναμικό “Crush And Burn”!
Τον Ιανουάριο του 2016 κυκλοφoρούν το single “Πόσα λόγια” που αυτή την στιγμή σημειώνει ραδιοφωνική επιτυχία και τον Σεπτέμβριο το αγγλόφωνο single “LET ME BE” σε μιά συνεργασία έκπληξη με την Αγγλίδα soul τραγουδίστρια Hannah Williams!

Μέχρι σήμερα οι C:REAL έχουν κυκλοφορήσει 15 τοπ 10 ραδιοφωνικές επιτυχίες (εκ των οποίων τρεις Νο1)με Ελληνικό και Αγγλικό στίχο, 6 άλμπουμ και έχουν κερδίσει 4 βραβεία Αρίων, 2 βραβεία MAD και 1 Κύπρου!
Το συγκρότημα έχει κάνει πάνω από 600 live εμφανίσεις και έχει ανοίξει συναυλίες μεγάλων ονομάτων όπως η SAKIRA (Ολυμπιακό στάδιο 2006) και REM (Καλλιμάρμαρο 2008)!

Τραγούδια όπως το “WITH OR WITHOUT YOU”, “STOP KILLING TIME”, “ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ”, “EΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΕ ΘΕΛΩ”, “ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ Σ’ΑΓΑΠΩ” έχουν αγαπηθεί και διατηρηθεί στην επικαιρότητα από τον κόσμο γιά πάνω από 19 χρόνια! Tο “Επικίνδυνα σε θέλω” μετρήθηκε ως το πιo πολυπαιγμένο Ελληνικό τραγούδι της πενταετίας 2005-2010!

Λίγα λόγια για την Τάνια Κικίδη
Η Τάνια Κικίδη με μουσικές καταβολές από την οικογένεια της, με ανάλογες σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και πολλές και σημαντικές συνεργασίες -ξεχωρίζουν αυτές με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου,Deep Purple,Paul Di’Anno και Uli Roth- μας καθηλώνει με την εκρηκτική παρουσία της και τη φωνή της.
Η Τάνια Κικίδη, έχει κυκλοφορήσει τους δίσκους “Δύση Ανατολή”, , “Πίσω Ολοταχώς” και “Run Through the Night”,ενώ πρόσφατα το single ‘’Ανάμεσα’’. Με την ορίτζιναλ ροκ φωνή της, μας ταξιδεύει σε pop-rock μονοπάτια με ηλεκτρικούς ήχους και δυνατούς ρυθμούς.

 Ακολουθήστε τους ανανεωμένους και πάντα αγαπημένους σας C:REAL μαζί με την Τάνια Κικίδη στο μουσικό τους ταξίδι!

Τάνια Κικίδη : Φωνή
Τάκης Δαμάσχης : Κιθάρα, μπάσο
Γιάννης Γιαννίκος : Κιθάρα