Έβρος: Παραδίδεται αλλά με ελλείψεις το τμήμα Κισσάριο-Ψαθάδες του κάθετου άξονα

Σε προσωρινή κυκλοφορία θα δοθεί την εβδομάδα που ξεκινάει αύριο (Δευτέρα 9/10) το τμήμα Κισσάριο – Ψαθάδες του κάθετου άξονα της εγνατίας οδού στον Έβρο.

Το συγκεκριμένο τμήμα είναι μήκους 9 χιλιομέτρων και η παράδοση του παρακάμπτει ένα από τα πιο “δύσκολα” τμήματα του οδικού δικτύου του Έβρου, στο οποίο μάλιστα έχουν χαθεί πολλές ζωές όλα αυτά τα χρόνια που παραμένει ανολοκλήρωτο.

Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο τμήμα δεν είναι άρτιο καθώς δεν έχει γίνει κόμβος εξόδου για τους οδηγούς των παράπλευρων οικισμών, όπως επισημαίνει σε ανάρτησή του στο facebook ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο οποίος γράφει: “[…] πρέπει να προβλεφθεί κόμβος για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των κατοίκων στον οδικό άξονα, όπως επίσης και καθαρισμός των φρεατίων. Οι υπεύθυνοι της Εγνατίας, συμφωνήσαν να εξετάσουν και να επιλύσουν το θέμα […]”.

Πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι η προσωρινή παράδοση του συγκεκριμένου τμήματος δεν συνιστά σε καμία περίπτωση ολοκλήρωση του έργου που έχει αναλάβει η Εγνατία Οδός Α.Ε. και αφορά την πλήρη ολοκλήρωση του κάθετου άξονα.