Μήνυμα με πολλούς παραλήπτες έστειλε από τον Έβρο ο Πάνος Καμμένος

Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες συμπεριέλαβε στις δηλώσεις του απο το πεδίο βολής “Ψηλός Στάλος” στο βόρειο Έβρο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Ο κος Καμμένος βρέθηκε εκεί προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης την τελική φάση της άσκησης ‘ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017’ και  μεταξύ άλλων, είπε: “εθνική κυριαρχία κ εδαφική ακεραιότητα δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης”.

Το μήνυμα του υπουργού έρχεται σε ευθεία συνάρτηση με το μήνυμα της άσκησης, το οποίο φέτος διατυπώνεται ως εξής: “Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε ταχθεί στο βορειοανατολικό άκρο της Πατρίδας μας, ανάμεσα σε 2 χώρες και 3 ποτάμια και έχουμε τη δύναμη, τη θέληση και τα μέσα να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ, να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Στο πλαίσιο της ίδιας άσκησης ο υπουργός βράβευσε και τους Εθνοφύλακες του Έβρου, με αφορμή το γεγονός ότι το 2017 είναι έτος αφιερωμένο στην Εθνοφυλακή. Χθες 05/10 από τη Ρόδο, ο κος Καμμένος είχε κάνει δηλώσεις και αναφορικά με τη συμμετοχή των Εθνοφυλάκων στις παρελάσεις υποστηρίζοντας ότι οι Εθνοφύλακες είναι αναπόσπαστο τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων και ως εκ τούτου συμμετέχοντες στις στρατιωτικές παρελάσεις.