Στη Σαμοθράκη μεταβαίνει σήμερα ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης

Στη Σαμοθράκη θα μεταβεί σήμερα Πέμπτη 28/09 ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ Βαγγέλης Λαμπάκης, προκειμένου να δει από κοντά τον δήμαρχο του νησιού Θανάση Βίτσα, αλλά και να καταγράψει ανάγκες τις οποίες ο δήμος Αλεξανδρούπολης και η ΠΕΔ ΑΜ-Θ θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν.

Επί του θέματος, ο κος Λαμπάκης ενημέρωσε την ολομέλεια της ΠΕΔ, για να πει ότι αφού ολοκληρωθεί η επίσκεψή του στη Σαμοθράκη, στη συνέχεια θα κάνει επαφές με τους υπόλοιπους δήμους της ΑΜ-Θ, ώστε να αποστείλουν στο νησί όποια βοήθεια μπορεί ο καθένας.

Ήδη κατά την πρώτη μετάβαση, το κλιμάκιο του δήμου Αλεξανδρούπολης, του οποίου θα προΐσταται ο κος Λαμπάκης θα μεταφέρει κάποια πράγματα στο νησί, τα οποία ζήτησε ο κος Βίτσας, όμως αυτά προφανώς είναι μόνο η αρχή.

Φυσικά, οι δήμαρχοι της ΠΕΔ συμφώνησαν, ενώ όπως τόνισε ο κος Λαμπάκης και η Θάσος υπέστη φυσικές καταστροφές, όμως έχει την ευρωστία να τις αντιμετωπίσει, σε αντίθεση με τη Σαμοθράκη που αποτελεί έναν δήμο σε οικονομική ένδεια ο οποίος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει χωρίς τη στήριξη όλων.