Άκρως επιτυχημένο και το φετινό Run Greece στην Αλεξανδρούπολη

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, αλλά και κόσμου έγινε και η φετινή διοργάνωση του Run Greece της Αλεξανδρούπολης, όπως επίσης και με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Περισσότεροι από 4000 αθλητές συμμετείχαν φέτος στους τρεις “δρόμους” του αγώνα – δηλαδή στα 10 χλμ, τα 5 χλμ και τα 900 μέτρα (που ήταν για παιδιά) ενώ μεταξύ των αθλητών ήταν και ο γνωστός μίμος Γιώργος Μητσικώστας ο οποίος έτρεξε στα 5 χιλιόμετρα, όμως πριν από την έναρξη του αγώνα, φρόντισε να χαρίσει μερικές στιγμές γέλιου στους αθλητές και τους θεατές, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Μέγας χορηγός της διοργάνωσης ήταν και φέτος η  Wind, η οποία χάρισε μέρος των εσόδων στον αθλητικό σύλλογο ΑμεΑ “Κότινος” από την Αλεξανδρούπολη, αρκετοί αθλητές του οποίου έτρεξαν και στο Run Greece.

Εκτός από τους “ερασιτέχνες” του δρομικού κινήματος, στον αγώνα συμμετείχαν και πολλοί ενεργοί αθλητές τόσο από την Αλεξανδρούπολη, όσο και από συλλόγους άλλων περιοχών – κάποιοι από τους οποίους μαλιστα διακρίθηκαν κιόλας. Και φέτος στη διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές από Τουρκία και Βουλγαρία, ενώ υποστηρίχθηκε από τον ΜΓΣ “Εθνικός” και μια πληθώρα εθελοντών, που φρόντισαν ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και όπως είχαν σχεδιαστεί στο πρόγραμμα.