Αρδευτικές παρεμβάσεις σε Φυλακτό και Πύθιο με τη συνδρομή του στρατού

Δυο σημαντικές παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση πρόσβασης των αγροτών στην άρδευση των καλλιεργειών τους, που έγιναν στις περιοχές Φυλακτού και Πυθίου, με τη συνδρομή του στρατού, επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

«Με την υλοποίηση των δύο έργων σε συνεργασία Περιφέρειας και στρατού, εξυπηρετείται η άρδευση συνολικά περίπου 5.000 στρεμμάτων στις δύο παρέβριες περιοχές. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, που για ακόμη μια φορά ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των αγροτών και της Περιφέρειας. Η κοινωνική προσφορά του στρατού στον Έβρο, είναι διαρκής, ενισχύει τους δεσμούς με την κοινωνία, αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας και σφυρηλατεί την κοινωνική συνοχή» τόνισε ο κ. Πέτροβιτς.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου συνόδευαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου Κωνσταντίνος Βενετίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακτού Μενέλαος Διακάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυθίου Θεοχάρης Θεοχαρίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.