Την τιμητική τους έχουν οι θρακιώτικες γεύσεις στα “Μυστικά” της Aegean

Περίοπτη θέση στην ιντερνετική καμπάνια της Aegean Airlines με τον τίτλο «Μοιράσου ένα μυστικό» έχουν οι θρακιώτικες γεύσεις.

Η πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει η αεροπορική εταιρία (είναι διαθέσιμη στην διεύθυνση https://greecebygreeks.aegeanair.com/ ) λειτουργεί με λογική παρόμοια αυτής των social media. Με άλλα λόγια οι επισκέπτες μπορούν να ‘ανεβάσουν’ ένα «μυστικό» τους και να το περιγράψουν με λίγα λόγια, θέτοντας το παράλληλα στην κρίση του κοινού.

Τα «μυστικά» χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες, με αυτήν των #Γεύσεων να φιλοξενεί πολλά θρακιώτικα γαστρονομικά μυστικά. Στην πρώτη θέση μαλιστα βρίσκονται τα λουκάνικα – πέταλα της Ξάνθης με 368 Likes (έως τώρα), ενώ υψηλά στις προτιμήσεις των χρηστών βρίσκεται και η Μηλίνα – η παραδοσιακή πίτα από τον οικισμό της Κίρκης στην Αλεξανδρούπολη, με 91 likes (έως τώρα).

Στις #Γεύσεις θα βρει κανείς το χασλαμά της Σαμοθράκης και τα εφτάζυμα παξιμάδια της, αλλά και τη σουφλιώτικη μπάμπω όπως και τον θρακιώτικο τζιγιεροσαρμά.

Απώτερος στόχος της καμπάνιας που κάνει η αεροπορική εταιρία είναι η διαφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό, έτσι όπως αυτή φαίνεται μέσα από τα μάτια των Ελλήνων.