Search
Close this search box.
Το αδιαχώρητο και φέτος στον Απαλό για τις εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου

Ακόμη ένα διασκεδαστικό τριήμερο προσέφερε στους κατοίκους του Απαλού και όχι μόνο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Φάρος” που εδρεύει στον οικισμό και κάθε χρόνο τιμά την επέτειο του Δεκαπενταύγουστου με ένα τριήμερο εκδηλώσεων.

Αφορμή για τις εκδηλώσεις αυτές είναι η πανήγυρις του ναού του περιαστικού οικισμού του δήμου Αλεξανδρούπολης, αλλά και μέσω αυτού η προβολή του έργου του Συλλόγου και εν τέλει η τέρψη των συμμετεχόντων.

Φέτος, η αυλαία των εκδηλώσεων έπεσε στις 16 Αυγούστου με λαϊκό γλέντι από την ορχήστρα του κέντρου διασκέδασης “Politeia Studio” ενώ είχαν προηγηθεί ένα παραδοσιακό γλέντι ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και μία παρουσίαση χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου στις 14 του μήνα.

Όλες οι εκδηλώσεις φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο του οικισμού και η συμμετοχή του κόσμου ήταν και φέτος πολύ μεγάλη. Εν τω μεταξύ, όπως είπε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Τάκας στη συγκεκριμένη βραδιά έγινε “και έλεγχος της Εφορίας με όλα τα επακόλουθα”.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος του Συλλόγου, δηλώνει ότι το τριήμερο γλέντι θα συνεχίσει να διοργανώνεται και τα επόμενα χρόνια, αφού ο κόσμος το στηρίζει, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μία καλή ευκαιρία προβολής του Συλλόγου και του οικισμού.