Περίπου 2.500 € μαζεύτηκαν από τη συναυλία του Πολυκοινωνικού στις 20/7

Τις θερμές του ευχαριστίες τόσο στον κόσμο που στήριξε τη δράση, όσο όμως και στους εθελοντές του Πολυκοινωνικού που διοργάνωσαν τη συναυλία της 20ης Ιουλίου, εκφράζει ο πρόεδρος της δομής Αντώνης Βαμβακερός.

Να θυμίσουμε ότι η συναυλία είχε γίνει στο Πάρκο Αλτιναλμάζη και σε αυτήν συμμετείχαν αφιλοκερδώς μουσικοί και γκρουπάκια από την Αλεξανδρούπολη – πολλοί από τους μουσικούς αποτελούν τον πυρήνα της Ομάδας Εθελοντών Μουσικών του Πολυκοινωνικού.

Η συναυλία υποστηρίχθηκε από πολλούς κατοίκους της Αλεξανδρούπολης, ενώ με δεδομένη την ημερομηνία της διεξαγωγής της, ένα μέρος της ήταν αφιερωμένο στην “μαύρη” επέτειο της εισβολής των στρατευμάτων του Αττίλα στην Κύπρο.

Το προϊόν της συναυλίας – δηλαδή το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τα κουπόνια προσφοράς ανέρχεται στις 2.500 €, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Πολυκοινωνικού και το μεγαλύτερο μέρος του ποσού θα διατεθεί για τις ανάγκες του Κοινωνικού Διδασκαλείου, που στηρίζει περίπου 250 παιδιά.

Το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης αριθμεί περίπου 700 εθελοντές, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όποτε παρίσταται ανάγκη και χωρίς αυτούς η λειτουργία της δομής σίγουρα δεν θα ήταν η ίδια.