Προστάτευσε τον κινητήρα σου με καύσιμα bp στο πρατήριο ‘Σταμάτης Μπεμπελής’

Σε μία εποχή που και το παραμικρό έξοδο μπορεί να βγάλει “εκτός” τον προϋπολογισμό του καθενός μας και που το κάθε ευρώ “μετράει”, ποιος έχει περίσσια χρήματα για συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου του;

Και δεν μιλάμε προφανώς για τα απαραίτητα σέρβις που όλοι οι οδηγοί κάνουμε στα αυτοκίνητα μας, αλλά για εκείνα τα “εξτραδάκια” που μπορούν να τινάξουν στον αέρα τον μηνιαίο μας προϋπολογισμό.

Τη λύση σε αυτό δίνει η εταιρία εμπορίας υγρών καυσίμων bp, η οποία εφαρμόζει στα καύσιμά της την τεχνολογία “ACTIVE” η οποία βοηθά τον κινητήρα του αυτοκινήτου να διατηρείται καθαρός, τον βοηθά στην πιο ομαλή λειτουργία του και δεν επιτρέπουν τη συσσώρευση βρομιάς, η οποία συνήθως προκαλεί βλάβες “εκτός προγράμματος”.

Εμπιστευθείτε λοιπόν ένα πρατήριο υγρών καυσίμων bp για να έχετε τον κινητήρα σας καθαρό και το κεφάλι σας ήσυχο. Στο πρατήριο του Σταμάτη Μπεμπελή στην Αλεξανδρούπολη, εκτός από τα υψηλής ποιότητας καύσιμα της βρετανικής εταιρίας, θα βρείτε άψογο σέρβις, φιλική εξυπηρέτηση ενώ η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ εύκολη μιας και βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο της πόλης.

Επιπλέον, στο πρατήρι bp του Σταμάτη Μπεμπελή μπορείτε να εμπιστευθείτε την απόλυτη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, αφού εκεί λειτουργεί οργανωμένο πωλητήριο αξεσουάρ αλλά και πλυντήριο που φέρεται “ευγενικά” στο όχημα σας, χωρίς να το γρατζουνάει ή να αλλοιώνει το χρώμα του.

Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 416, μάλλον βρίσκεται το αγαπημένο “στέκι” του αυτοκινήτου σας.

Επιπλέον, ο Σταμάτης μπορεί να φροντίζει για τα ελαστικά του οχήματός σας, στο κατάστημα εμπορίας και service ελαστικών που διευθύνει στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 44. Εκεί θα βρείτε την πιο οικονομική, αλλά και πιο ποιοτική λύση για την αλλαγη ελαστικών στο όχημά σας με την υπογραφή των εταιριών Good Year και Dunlop.