(Βίντεο+φωτο) Αλεξανδρούπολη: Αθρόα η προσέλευση στη συναυλία της Γλυκερίας στη Γιορτή Κρασιού

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η φετινή Γιορτή Κρασιού στην Αλεξανδρούπολη, αφού η συναυλία της Γλυκερίας γέμισε ασφυκτικά το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Με βάση τα “επίσημα” νούμερα, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής υπάρχουν αναρτημένα 5.000 τραπεζοκαθίσματα από τους συλλόγους που διατηρούν περίπτερα και διαθέτουν κρεατικά στους επισκέπτες. Αν σκεφτεί κανείς ότι δεν υπήρχε καρέκλα “ούτε για δείγμα”, ενώ υπήρχαν και πάρα πολλοί όρθιοι, η προσέλευση του κόσμου μπορεί και να ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Και η εμφάνιση της Γλυκερίας, πάντως, αποζημίωσε όσους βρέθηκαν εκεί για να την δουν από κοντά, αφού η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια μαζί με τους συνεργάτες της είχαν ετοιμάσει ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ερμηνεύτριας, ενώ παρουσιάστηκαν και τραγούδια από τον καινούργιο της δίσκο.

Φυσικά από το πρόγραμμα δεν έλειψαν και τα παραδοσιακά τραγούδια που ανέβασαν το κέφι στο “κόκκινο”. Άλλωστε, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, συναντήσαμε τη Γλυκερία στα παρασκήνια και είχε υποσχεθεί, μιλώντας στο φακό του “R” ότι το πρόγραμμα θα ήταν πολύ πλούσιο.

Η Γιορτή Κρασιού συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 30/7 με πέντε βραδιές παραδοσιακής μουσικής και στο φινάλε τη συναυλία των Δέσποινας Βανδή και Έλενας Παπαρίζου.

Η πρώτη ημέρα πάντως κύλισε κάπως έτσι:

 

Και μερικά “κλικς”: