Αυτοκίνητο εισέβαλε στο πανηγύρι της Βύσσας – Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Τη χάρη της Αγίας Παρασκευής επικαλούνται οι κάτοικοι της Νέας Βύσσας, αφού τα φετινά “Βύσσεια” στιγματίστηκαν από ένα παρ’ ολίγον τραγικό περιστατικό.

Ένα άσπρο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου ήταν μεθυσμένος σύμφωνα με μαρτυρίες, εισέβαλε κυριολεκτικά στο χώρο του πανηγυριού θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, όπως μεταφέρουν στο “R” αυτόπτες μάρτυρες.

Τα “Βύσσεια” είναι μία σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια των οποίων η πλατεία του χωριού είναι αποκλεισμένη για τα οχήματα, αφού εκεί διεξάγονται διάφορα γλέντια.

Ο οδηγός του άσπρου αυτοκινήτου, όμως, αψήφισε τα σήματα της τροχαίας που δηλώνουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και εισέβαλε στο χώρο, προκαλώντας φυσικά πανικό στους ανθρώπους που διασκέδαζαν αμέριμνοι. Όταν κατάλαβε το λάθος του, επιχείρησε να απομακρυνθεί, ωστόσο οι αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την τροχαία.

Το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό από όλους, ωστόσο όσοι ήταν μπροστά δηλώνουν τρομοκρατημένοι και ειδικότερα οι μητέρες με μικρά παιδιά, οι οποίες πέρασαν στιγμές αγωνίας μέχρι να βεβαιωθούν ότι είναι ασφαλή.