(Βίντεο + Φωτο) Οι Αλεξανδρουπολίτες στήριξαν τη μεγάλη συναυλία υπέρ του Πολυκοινωνικού

Μια μοναδική εμπειρία προσέφερε σε όλους η συναυλία που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Πάρκο Αλτιναλμάζη υπέρ της ενίσχυσης των δομών του Πολυκοινωνικού του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η φιλανθρωπική συναυλία υπέρ του Πολυκοινωνικού έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, με την ευθύνη της διοργάνωσης να την έχει η εθελόντρια της δομής Ζέτα Γκούσκου. Το φετινό πρόγραμμα ήταν εμπλουτισμένο σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις, ωστόσο από τη συναυλία δεν έλειψαν οι καλλιτέχνες που στηρίζουν σταθερά το θεσμό από την πρώτη χρονιά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε μουσική για όλα τα γούστα αφού ξεκίνησε με ροκ ήχους, πέρασε σε Latin (που υποστήριξαν χορευτικά οι Baila Conmingo) συνέχισε με αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο και ακολούθησαν παραδοσιακή μουσική (με χορευτική εμφάνιση από τον σύλλογο “Ανατολική Ρωμυλία Έβρου”) και λαϊκό πρόγραμμα.

Μιας και η ημερομηνία της συναυλίας ήταν η 20η Ιουλίου, μέρος της αφιερώθηκε στην “μαύρη” επέτειο της ημέρας, που δεν είναι άλλη από την εισβολή των τουρκικων στρατευμάτων στην Κύπρο.

Η είσοδος στην συναυλία ήταν ελεύθερη, αλλά στην είσοδο υπήρχαν κουπόνια αξίας 3, 5 και 10 ευρώ. Η καταμέτρηση των χρημάτων δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, όμως οι πληροφορίες του “R” αναφέρουν ότι διατέθηκαν περίπου 2.000 κουπόνια.