Ακόμη μία πρόβα για τη μεγάλη συναυλία του Πολυκοινωνικού που θα αποτελέσει το γεγονός του καλοκαιριού

Εξασφαλίσαμε ακόμη μερικά “κλικς” από τις πρόβες για τη μεγάλη συναυλία που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη υπέρ ενίσχυσης των δομών του Πολυκοινωνικού την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 20.00 στο θέατρο του Πάρκου Αλτιναλμάζη.

Αυτή τη φορά οι εικόνες είναι από τις πρόβες των guest καλλιτεχνών, αφού η συναυλία υποστηρίζεται κυρίως από την Εθελοντική Μουσική Ορχήστρα του Πολυκοινωνικού. Η πρόβα έγινε στην έδρα του συλλόγου Baila Conmingo, χορευτές του οποίου θα πλαισιώσουν χορευτικά την Αθανασία Δημητριάδη που θα τραγουδήσει στο συγκεκριμένο κομμάτι του event. Την Αθανασία, η οποία επιλέχθηκε “όχι μόνο για τη φωνή, αλλά και για το ήθος της”, όπως σημείωσε η Ζέτα Γκούσκου που συντονίζει όλη τη δράση, συνοδεύει στο σαξόφωνο ο Τολης Κουγιουμτζής – καθηγητής των Ωδείου “Φαέθων”. Επίσης θα παίξει το συγκρότημα Φύρδην Μίγδην και οι μουσικοί Γιάννης Θυμιανίδης και Νίκος Σουβλερής.

Οι Baila Conmingo συμμετέχουν για δεύτερη φορά φέτος σε δράση Πολυκοινωνικού, καθώς μέλη του συλλόγου είχαν χορέψει και στην αντίστοιχη περυσινή συναυλία.