Βρεθήκαμε στην πρόβα της μεγαλύτερης συναυλίας του καλοκαιριού!

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία που θα γίνει στο θέατρο του Πάρκου Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη 20 Ιουλίου. Το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού πλαισιώνεται από μουσικούς που συμμετέχουν στην εθελοντική ορχήστρα του Πολυκοινωνικού και όχι μόνο και καλύπτει σχεδόν ολο το μουσικό φάσμα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει από latin μέχρι θρακιώτικα παραδοσιακά τραγούδια σε ένα πρόγραμμα δομημένο με γνώμονα την καλύτερη διασκέδαση του κοινού.

Ο φακός του “R” βρέθηκε σε μία από τις πρόβες της Εθελοντικής Μουσικής Ορχήστρας του Πολυκοινωνικού και αποτύπωσε εικόνες που μοιράζεται μαζί σας.

Η συναυλία διοργανώνεται προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Αλεξανδρούπολης και η είσοδος είναι ελεύθερη. Όμως, εκεί θα υπάρχουν κουπόνια που ξεκινούν από τρία ευρώ.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 20.00 με το συγκρότημα “Τα πάντα όλα”. Στις 20.30 στη σκηνή ανεβαίνουν οι “Κρίμα Vista” στις 21.00 ακολουθεί ένα αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο μαζί με αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη και το πρόγραμμα κλείνει στις 23.00 με το σχήμα παραδοσιακής μουσικής Ν. Αλβανόπουλου – Γ. Γιαρένη.

Στη συναυλία χορεύουν οι Baila Conmigo, τα μελη του Λαογραφικού Μορφωτικού Ομίλου Φερών “Ορφέας” και χορευτές από το Σύλλογο “Ανατολική Ρωμυλία” Ν. Έβρου.

Υπεύθυνη Διοργάνωσης η Ζέτα Γκούσκου.