Έλεγχο στις αναρρωτικές άδειες του προσωπικού κάνει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Για την πρόθεσή του να ελέγξει όλες τις αναρρωτικές άδειες του προσωπικού και δη του διοικητικού, ενημερώνει με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Αδαμίδης.

Στην ίδια ανακοίνωση, ο κος Αδαμίδης δηλώνει ότι «εφόσον χρειαστεί θα πάρει τα κατάλληλα πειθαρχικά μέτρα», ενώ ενημερώνει και για την ενίσχυση του προσωπικού, που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, ως εξής:

Για την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης της Διοικητικής Υπηρεσίας:

  1. Για πρώτη φορά μετά από επτά (7) χρόνια προσλήφθηκαν προ 6μήνου 14 μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι, από  επιλαχόντες  διαγωνισμού ΑΣΕΠ έτους 1997-1998
  2. Η Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ε. ζήτησε από το Υπουργείο την πρόσληψη 11 επικουρικών διοικητικών υπαλλήλων και 2 μέσω ΟΑΕΔ με σύμβαση 1 έτους.
  3. Έγινε δεκτό από την ΥΠΕ το αίτημά μας να μην γίνουν αποδεκτές οι αιτήσεις μετακίνησης 3 υπαλλήλων προς άλλα νοσοκομεία και να ανακληθούν άλλες 2.

Την ίδια στιγμή 4 υπάλληλοι (από τους 14) προσφεύγουν στα δικαστήρια ζητώντας να πληρωθούν από το 1998! Μάλιστα 2 εξ αυτών πήραν μετάθεση σε άλλο νοσοκομείο, η οποία τελικά ανεκλήθη και 1 πήρε αναρρωτική άδεια μόλις του γνωστοποιήθηκε η ανάκληση της μετάθεσής του.