Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι της Σαμοθράκης – Μιλούν για την χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών

Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε στο “R” την κατάσταση που επικρατεί στη Σαμοθράκη, μεσούσης της καλοκαιρινής σεζόν, ο πρόεδρος των επαγγελματιών του νησιού Γιάννης Γλήνιας.

Όπως είπε ο κος Γλήνιας, το νησί διάγει μία από τις χειρότερες περιόδους των τελευταίων ετών, χωρίς μάλιστα να θυμάται πότε ξανά τα πράγματα ήταν τόσο άσχημα. “Μέχρι τον Μάρτιο-Απρίλιο δεν υπήρχαν αναρτημένα δρομολόγια για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή – ήταν κενά. Ούτε και με τα ταχύπλοα ξέρουμε τι γίνεται” σημειώνει μεταξύ άλλων ο κος Γλήνιας και συμπληρώνει: “αν ο τουρίστας δεν ξέρει πώς θα φτάσει σε ένα μέρος, γιατί να το επιλέξει;”

“Χάσαμε τον Ιούνιο, φτάσαμε Ιούλιο και πάλι είμαστε μισοάδειοι” λέει ο κος Γλήνιας και εξηγεί ότι οι επαγγελματίες του νησιού προσανατολίζονται σε κινητοποιήσεις προκειμένου να διατρανώσουν την αντίδρασή τους, αλλά και για να στείλουν το μήνυμα ότι υπάρχουν υπαίτιοι γι’ αυτή την κατάσταση.

Δεν αποκλείουν μάλιστα ακόμη και την προσφυγή στη δικαιοσύνη με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, καθώς όπως υποστηρίζει ο κος Γλήνιας οι ίδιοι οι επαγγελματίες είχαν προβλέψει την κατάσταση ήδη από το Γενάρη και είχαν ζητήσει παρεμβάσεις ιθυνόντων, αλλά κανείς δεν τους είχε ακούσει, ούτε και τους είχε βοηθήσει με αποτέλεσμα να χάσουν μία ολόκληρη σεζόν.