Αλεξανδρούπολη: Η ανεξήγητη συμπεριφορά μιας σκυλίτσας στο Β’ Νεκροταφείο

Έναν συγκεκριμένο τάφο, στον οποίο περνάει το χρόνο της έχει επιλέξει μία σκυλίτσα στο Β’ νεκροταφείο της Αλεξανδρούπολης. Η σκυλίτσα είναι αδέσποτη και ζει γύρω από το νεκροταφείο, όμως έχει επιλέξει να περνάει τον περισσότερο χρόνο της σε έναν συγκεκριμένο τάφο.

Τη σκυλίτσα εντόπισε μία φιλόζωη της Αλεξανδρούπολης, η οποία επισκέπτεται τακτικά τον τάφο-στέκι της σκυλίτσας καθώς ανήκει σε οικείο της πρόσωπο. Όπως λέει στο “R” η φιλόζωη, κάθε φορά που επισκέπτεται τον τάφο, εδώ και έναν χρόνο τουλάχιστον, βρίσκει τη σκυλίτσα να ξαπλώνει εκεί και έχει διαπιστώσει ότι αρνείται να τον εγκαταλείψει.

Η ίδια, φροντίζει τη σκυλίτσα και τα άλλα αδέσποτα της περιοχής, αλλά διευκρινίζει ότι την ταΐζει πάντα έξω από το νεκροταφείο, οπότε οι “επισκέψεις” του ζώου στον τάφο δεν έχουν να κάνουν με την τροφή.

Το ακόμη πιο περίεργο είναι ότι η νεκρή στην οποία ανήκει ο τάφος, έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 17 χρόνια και δεν είχε καμία σχέση με το συγκεκριμένο ζώο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η σκυλίτσα με την μυστηριώδη, αλλά χαριτωμένη συμπεριφορά, έγινε προσφάτως και μητέρα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κάποιο από τα κουταβάκια της, μπορεί να βρει περισσότερες πληροφορίες, εδώ