Αυτή η φωτογραφία θα “εκπροσωπεί” μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας του κόσμου και είναι του Κώστα Γκουρλουμένου

Το “πρόσωπο” μίας από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας στον κόσμο θα γίνει η συγκεκριμένη φωτογραφία, που τράβηξε πριν από λίγες ημέρες με το drone του, ο γνωστός πια, Κώστας Γκουρλουμένος (Kostas Gur).

Η φωτογραφία απεικονίζει τη Σαμοθράκη και τραβήχτηκε από την τοποθεσία “Κόκκινα Βράχια” της Αλεξανδρούπολης. Ο Κώστας Γκουρλουμένος έλαβε μέηλ από την DJI μέσω του οποίου η εταιρία του ζητά την άδεια να χρησιμοποιεί τη φωτογραφία -που έχει τον τίτλο ‘where vision ends’- σε όλα της τα καταστήματα, το app store, τους επίσημους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα και γενικά να την κάνει το “πρόσωπο” της για περίπου έναν χρόνο (από 1/7/2017 έως 30/6/2018).

Μιλώντας για αυτή τη διάκριση στο “R” ο Κώστας Γκουρλουμένος, είπε: “Ευχαριστώ την DJI για την μεγάλη τιμή που μου έκανε να επιλέξει την φωτογραφία που έβγαλα με την Σαμοθράκη από μακριά – Εκεί όπου τελειώνει η όραση – Where Vision Ends , ως μια από τις καλύτερες φωτογραφίες που έχουν τραβηχθεί με Drones παγκοσμίως και να την χρησιμοποιεί επί ένα χρόνο στις κοινωνικές της σελίδες και στα καταστήματά της! Δεδομένου ότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες καινοτομίας στον κόσμο, με δεκάδες εκατομμύρια επισκέπτες των σελίδων της, θεωρώ ότι η τιμή που μου γίνεται είναι απίστευτα μεγάλη”.

Για να δώσουμε μία τάξη μεγέθους, η DJI είναι η “Apple” των Drones, με αξία 40 δις $ και μερίδιο το 80% της παγκόσμιας αγοράς.

Μέσα από αυτή τη φωτογραφία φυσικά προβάλλεται τα μέγιστα και το νησί της Σαμοθράκης το οποίο απεικονίζεται στο βάθος του ορίζοντα, “εκεί που τελειώνει η όραση”.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη φωτογραφία εδώ: www.skypixel.com/photos/where-vision-ends

Περισσότερες φωτογραφίες του Κώστα, μπορείτε να δείτε εδώ: www.kostasgur.com