Στην οικογένεια της Wyndham Hotel Group το ξενοδοχείο Thraki Palace της Αλεξανδρούπολης

Με έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στο χώρο της ξενοδοχειακής υποδομής συνεργάζεται πλέον το ξενοδοχείο Thraki Palace της Αλεξανδρούπολης.

Η οικογένεια Παλακίδη, που διοικεί την ξενοδοχειακή μονάδα ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου την έναρξη της συνεργασίας με τον όμιλο Wyndham Groups και πιο συγκεκριμένα είπαν ότι απέκτησαν το brand “RAMADA” με τη μέθοδο του franchise.

To brand “RAMADA” είναι ένα από τα ισχυρότερα που διαθέτει η Wyndham και το Thraki Palace στις 30 Ιουνίου θα μετονομαστεί σε “RAMADA Plaza Thraki”. Έτσι θα μπει και “τυπικά” στην οικογένεια των 8.000 ξενοδοχείων που διαθέτει ο όμιλος Wyndham σε περισσότερες από 60 χώρες.

Ο όμιλος Wyndham έχει σχετικά πρόσφατα ξεκινήσει τις επενδύσεις στην Ελλάδα, ωστόσο όπως είπε ο εκπρόσωπός του που συμμετείχε στην συνέντευξη τύπου -ο κος Edwin Broers- ο όμιλος θεωρεί τη χώρα μας ενδιαφέρον επενδυτικό πεδίο.

Τόσο ο Απόστολος, όσο και ο Κώστας Παλακίδης (Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε. αντίστοιχα) τόνισαν ότι το ξενοδοχείο παραμένει μία ελληνική επιχείρηση (καθόσον η Wyndham δεν θα συμμετάσχει ούτε στο μετοχικό κεφάλαιο, ούτε και στο management της εταιρίας) με σαφή προσανατολισμό στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Άλλωστε, με αυτόν το στόχο ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από 16 χρόνια και σήμερα πλέον -το μέχρι πρότινος Thraki Palace- έχει βάλει το όνομά του σε περίοπτη θέση στον χάρτη του συνεδριακού τουρισμού  – θέση που αναμένεται να ισχυροποιηθεί μετά και τη νέα συνεργασία.

Ο όμιλος Wyndham διαθέτει ένα κλαμπ πελατών που αριθμεί 50.000.000 μέλη τα οποία βεβαίως τώρα θα γνωρίσουν και τη μονάδα της Αλεξανδρούπολης, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι το Thraki Palace διαθέτει τα δικαιώματα χρήσης του brand “RAMADA Plaza Thraki” για 20 χρόνια αποκλειστικά για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας το ξενοδοχείο υποβάλλεται σε μία ανακαίνιση μεγάλης κλίμακας, η οποία όμως είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και θα έχει ολοκληρωθεί σε χρονικό ορίζοντα δύο ετών. Προς το παρόν πάντως, στις 30 Ιουνίου θα παραδοθούν 101 ανακαινισμένα δωμάτια και τα υπόλοιπα 48 θα παραδοθούν στις 30 Οκτωβρίου, οπότε θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια. 

Η ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται 4 χιλιόμετρα ανατολικά της Αλεξανδρούπολης δύναται να φιλοξενήσει 2.300 άτομα και διαθέτει ένα από τα πιο οργανωμένα Κέντρα Spa και Θαλασσοθεραπείας στην ευρύτερη περιοχή.