Η Alpha Πληροφορική Α.Ε. υποστηρίζει τη μηχανοργάνωση στις εκλογές της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου

Την μηχανογραφική υποστήριξη της εκλογικής διαδικασίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου Α.Ε. ανέλαβε η Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

Για τις ανάγκες και την υποστήριξη των εκλογών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου ΑΕ ζητήθηκε η μηχανογραφική υποστήριξη μέσω ειδικού λογισμικού. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας. Σε αυτές για πρώτη φορά απαιτείται από την νέα νομοθεσία η υποστήριξη των δικαιωμάτων ψήφου κάθε μετόχου της Τράπεζας.

Η Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. αποτελεί μια περιφερειακή ισχυρή εταιρία υψηλής τεχνολογίας με κύρια δραστηριότητα την υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων. Με πολύχρονη εμπειρία σε τεχνολογίες λογισμικού ανέλαβε την ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού με την ονομασία eVoting και σκοπό την υποστήριξη της εκλογικής διαδικασίας.

To eVoting με εύκολο και σύγχρονο τρόπο θα υποστηρίξει ηλεκτρονικά τα δικαιώματα ψήφου των μετόχων, τα εκλογικά τμήματα, την σύνταξη και εκτύπωση του ψηφοδελτίου, την καταμέτρηση των ψήφων και την παρουσίαση των εκλογικών αποτελεσμάτων και στατιστικών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας.  Παράλληλα το τεχνικό μας τμήμα θα διασφαλίσει πλήρως την ομαλή διαδικασία στον τεχνολογικό άξονα.

Το eVoting μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία σε οργανισμούς, συνεταιρισμούς, συλλόγους ή εταιρίες με αντίστοιχες απαιτήσεις και στόχος της ομάδας ανάπτυξης είναι η εξέλιξή του σε ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

– Περισσότερες πληροφορίες για τις βασικές προδιαγραφές του προιόντος μπορείτε να βρείτε εδώ

– Για την Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ alphait.gr 

– Για την Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου Α.Ε. μπορείτε να μάθετε στο evrobank.gr