ΑΝΑΣΑ: Αύξηση κατά 50% του εισιτηρίου της δημοτικής πλάζ, αποφάσισε η δημοτική αρχή
“Μετά από πολλά παράπονα πολιτών, διαπιστώσαμε με έκπληξη πως το αντίτιμο εισόδου στην δημοτική παραλία της Αλεξανδρούπολης, είναι πλέον 1,50€ από 1,00€ που ήταν πέρυσι.
Η αύξηση κατά 50% του εισιτηρίου για την είσοδο στην πλάζ του Ε.Ο.Τ., είναι μια αιφνιδιαστική απόφαση της δημοτική αρχής και του δημάρχου κ.Λαμπάκη.
Η διοίκηση της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. (Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης) οφείλει να δώσει δημόσια εξηγήσεις για το θέμα.
Η αυθαιρεσία των αποφάσεων από πλευράς της δημοτικής αρχής, εξηγείται και από την πρόσφατη μεθόδευση του κ.Λαμπάκη, έτσι ώστε το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο της ΤΙΕΔΑ να έχει πλέον μόνο ένα μέλος από τις 5 παρατάξεις της αντιπολίτευσης!!!
Τέλος οφείλουμε να διευκρινίσουμε (προς αποφυγή παρεξηγήσεων), πως η συμμετοχή δημότη στο Δ.Σ. της ΤΙΕΔΑ με την επωνυμία Παύλος Μιχαηλίδης, αποτελεί απλή συνωνυμία με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α.”_” αναφέρει το σχετικό για το θέμα δελτίο τύπου της παράταξης.
Για την ιστορία να πούμε ότι ο πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ, σε μη δημόσια τοποθέτησή του επικαλέστηκε ως αιτία αύξησης του εισιτηρίου, την αύξηση των λειτουργικών εξόδων της πλαζ, όπως το κόστος του ρεύματος. Όπως επίσης, υποστήριξε ότι καμία δημοτική πλαζ ανά την Ελλάδα δεν έχει εισιτήριο φθηνότερο από 1.5€
Όσο για τη σχετική απόφαση του ΔΣ της ΤΙΕΔΑ για την αύξηση, εχει δημοσιευτεί στη «διαύγεια» με ημερομηνία 06/06/2017, αλλά αυτό συνέβη μετά τη δημοσίευση του δελτίου τύπου από τον επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Παύλου Μιχαηλίδη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.