Αλεξανδρούπολη: Ποδοσφαιρικός αγώνας 5×5 με κοινωνικό μήνυμα «Βάζουμε γκολ στην Ισότητα»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης, διοργανώνουν την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 μίνι τουρνουά ποδοσφαιρικών αγώνων 5×5 με τη συμμετοχή ομάδων (άνδρες – γυναίκες, αγόρια – κορίτσια) από φορείς, υπηρεσίες, σχολεία και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν αθλήτριες από την ομάδα της Μεικτής Θράκης. Ώρα έναρξης της δράσης είναι στις 21:00 και θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλιακή οδό, απέναντι από το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή το 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη (16-17-18 Ιουνίου). Το Συμβουλευτικό Κέντρο καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην αθλητική εκδήλωση με στόχο την καταπολέμηση των έμφυλων στερεοτύπων και την ανάδειξη της ισότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Β΄ ΚΑΠΗ (1ος όροφος), Καρτάλη 2, στο τηλέφωνο 2551025629 και στο email: [email protected]