Ρήγμα ( ; ) στις σχέσεις Μέτιου – Βενετίδη; Δηλώσεις με νόημα από τον Περιφερειακό Σύμβουλο του Έβρου

Την εκτίμηση ότι ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος “ήθελε να απεμπλακεί από «τα άτομα» του Παυλίδη, αυτό καταλαβαίνω εγώ” εξέφρασε δημόσια ο εβρίτης περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Βενετίδης.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έγιναν στην εκπομπή “Ανοιχτή γραμμή” του καναλιού xanthi channel, ωστόσο ο κος Βενετίδης δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Είπε ότι βλέπει μία “στασιμότητα” στην Περιφέρεια εδώ και 5-6 μήνες εκφράζοντας και την άποψη ότι ο κος Μέτιος θέλει να δώσει το δικό του στίγμα: “Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κ.Μέτιου, δεν μπορώ να ξέρω εγώ για πιο λόγο άλλαξε 4 αντιπεριφερειάρχες(?!?!) Θα μιλήσω για τον εαυτό μου, η αίσθηση που έχω εγώ είναι ότι ήθελε να απεμπλακεί από «τα άτομα» του Παυλίδη, αυτό καταλαβαίνω εγώ. Αυτό κατάλαβα εγώ και προφανώς θέλει να δώσει το στίγμα του, το δικό του στίγμα….Έτσι και δυστυχώς που το λέω, τους τελευταίους 5-6 μήνες, υπάρχει μια στασιμότητα και δεν το λέω μόνο εγώ, μου το λέει και ο κόσμος έξω. Θα πρέπει λοιπόν να σκύψουμε κάτω το κεφάλι και να ξεκινήσουμε να δουλέψουμε τουλάχιστον να συνεχίσουμε το έργο του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη. Πολλοί τον επικαλούνται αλλά…”

Ακόμη και το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με την παράταξη Μέτιου, ο κος Βενετίδης το θέτει εν αμφιβόλω λέγοντας: “Η Περιφερειακή Αναγέννηση δημιουργήθηκε  από τον Γιώργο Παυλίδη, με αυτόν τον άνθρωπο βάλαμε κάποιους στόχους. Δυστυχώς τα γεγονότα μας διέψευσαν, από δω και πέρα έχουμε έναν καινούργιο Περιφερειάρχη, άσχετα που με απέπεμψε από τη θέση που ήμουν, εάν δω εγώ προσωπικά ότι πολλές δεσμεύσεις και πολλά από αυτά που είχαμε οραματιστεί και αυτά που είχαμε σχεδιάσει υλοποιούνται δεν έχω πρόβλημα, ούτε με τον Μέτιο αρκεί να γίνουν αυτά που είπαμε. ! Δυστυχώς όμως μέχρι τώρα, καθαρά μιλά, δεν το βλέπω. Εάν εσείς δεν βλέπατε κάτι καλό στη δουλειά σας, τι θα κάνατε;;;”