Ξεκίνησε η περιοδεία της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης στον Έβρο

“Το στοίχημα της κυβέρνησης και όλων όσοι ασχολούνται με τα κοινά είναι να “τρέξουν” πιο γρήγορα τα πράγματα, για να διορθώσουμε εκείνα που έρχονται από το παρελθόν και πολλά από τα οποία, όντως, έπρεπε να έχουν λυθεί. Γραφειοκρατία και άλλες μεγάλες δυσκαμψίες στη λειτουργία του κράτους, έβγαλαν και βγάζουν ακόμα προβλήματα…”, δήλωσε μεταξύ άλλων στην ΕΡΑ Ορεστιάδας, η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, που περιοδεύει στον Έβρο. 

Η περιοδεία της κας Τσαρουχά ξεκίνησε από την Ορεστιάδα με το πρώτο ραντεβού να είναι στο γραφείο του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, ο οποίος την ενημέρωσε για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπιζει ο δήμος, όπως η αποκομιδή των απορριμμάτων και τα διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα που δυσκολεύουν την απρόσκοπτη λειτουργία των Δήμων εν γένει.

Η κα Τσαρουχά θα έχει επαφές στο εργατικό κέντρο της Ορεστιάδας, σε επιχειρήσεις της περιοχής, στο δήμο Διδυμοτειχου ενώ θα δει τον Μητροπολίτη Δαμασκηνό καθώς και τη στρατιωτική ηγεσία του βορείου Έβρου.

Αύριο, Τρίτη, η κα Κόλλια Τσαρουχά θα έχει έναν κύκλο επαφών στην Αλεξανδρούπολη όπου θα ολοκληρώσει τη διήμερη περιοδεία της στον Έβρο.