Γκρεμίστηκε μαρκίζα του 4ου ορόφου στο Αστυνομικό Μέγαρο της Αλεξανδρούπολης

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, στο αστυνομικό μέγαρο της Αλεξανδρούπολης, όταν κατέρρευσε μαρκίζα πάνω από την πόρτα στο μπαλκόνι του 4ου ορόφου. Το περιστατικό συνέβη στο γραφείο όπου στεγάζεται το Τμήμα της Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και το ευτυχές της υπόθεσης είναι εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανένας αστυνομικός στο μπαλκόνι.

Το περιστατικό ανοίγει για άλλη μία φορά τη συζήτηση για τη μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης – ένα ζήτημα που συζητιέται εδώ και χρόνια για πολλούς λόγους.

Όμως, τώρα πια είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι το κτίριο δεν πληροί καν προδιαγραφές ασφαλείας για τους εργαζόμενους, αλλά και για τους πολίτες κάνοντας την ανάγκη εκκένωσης του επιτακτικότερη.

Το συμβάν σχολίασε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κος Κώστας Χατζηαναγνώστου που έχει υπηρετήσει στα συνδικαλιστικά όργανα της Α/Δ Αλεξανδρούπολης και μάλιστα σε θέσεις ευθύνης, γράφοντας: “Δηλαδή πρέπει να καταρρεύσει όλη η χιλιοτρυπημένη και σάπια οικοδομή, να θρηνήσουμε θύματα αστυνομικούς και πολίτες για να ενδιαφερθεί και να ιδρώσει το αυτί κάποιου; Θεωρώ πέρα από τις υπηρεσιακές ενέργειες ότι το σωματείο με τους άξιους συναδέλφους που το διοικούν θα αναλάβουν πρωτοβουλίες προς κάθε κατεύθυνση και με διαμαρτυρία προτείνω εγώ έξω από το κτίριο”