Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο TEDx Komotini event

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο TEDx Komotini event το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαΐου στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Arcadia.

Σύμφωνα και με το δελτίο τύπου της οργανωτικής επιτροπής, ήδη η λήξη του πρώτου συνεδρίου, σηματοδοτεί την έναρξη εργασιών για το επόμενο.

Πλατινένιοι χορηγοί της εκδηλώσεις ήταν Aegean, IKEA, Τζαμπάζης Ιωάννης, 3 Gourmet, Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, Pharmaten και Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης

«Ένα όνειρο μας έγινε πραγματικότητα, το πρώτο TEDx Komotini ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και δεν μπορούμε παρά να είμαστε απόλυτα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Ένα event που η τοπική κοινωνία της Κομοτηνής το αγκάλιασε με θέρμη!

10 ομιλητές, 9 διαφορετικές προσεγγίσεις της «Επανάστασης της Λογικής», σχεδόν 10 μήνες προετοιμασίας, 30 εθελοντές, 24 χορηγοί οι οποίοι στήριξαν και πίστεψαν την προσπάθεια μας. Ένας κοινός στόχος και ένα όνειρο, η διάδοση των ιδεών του TED στην πόλη της Κομοτηνής.

Ένα ευχαριστώ, δεν είναι αρκετό για όλους εσάς που παραβρεθήκατε στο συνεδριακό χώρο του Arcadia Hotel από το πρωί της 7ης Μαΐου, και σε όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε μέσω του live streaming στο Youtube channel μας. Δεσμευόμαστε για τη συνέχεια και ήδη ολοκληρώνοντας τις διαδικασίες του πρώτου αυτό event ξεκινάμε να σκιαγραφούμε το επόμενο»

Το πρώτο TEDx event ήταν μόνο η αρχή!
Η οργανωτική ομάδα του TEDx Komotini