Σήμερα στην Οινόη Ορεστιάδας οι πολιτιστικοί φορείς συνεδριάζουν για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Σε συνέχεια των συνελεύσεων και των συνεδριάσεων που έχουν γίνει μέχρι τώρα από τους πολιτιστικούς φορείς του βορείου Έβρου για το μέλλον του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, σήμερα γίνεται άλλη μία στην Οινόη της Ορεστιάδας.

Να θυμίσουμε ότι οι πολιτιστικοί φορείς του βορειου Έβρου ζητούν την αυτονόμηση του νοσοκομείου και την επαναφορά του στο πρότερο καθεστώς, ενώ στην πρωτοβουλία συμμετέχουν ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσιας και ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ιδρύματος.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Έπειτα από τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Ορεστιάδας στις 23 Μαρτίου 2017, στον Δήμο Διδυμοτείχου στις 5 Απριλίου 2017 και στον Δήμο Σουφλίου στις 10 Απριλίου 2017, μεταξύ των Εκπροσώπων του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου  και των συλλόγων και φορέων της περιοχής του Β. Έβρου και όχι μόνο, διατυπώθηκε από κοινού ψήφισμα, που διαμορφώθηκε συμφώνα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν σε αυτές και αποστέλλονται προς ενημέρωση και υπογραφή στους συλλόγους, σωματεία και φορείς. Επίσης συνημμένα προσαρτήθηκε και το ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ που εκδόθηκε στις 18 Μαρτίου 2017, στο οποίο και συνεπικουρούμε.

Καλούμε τους νόμιμους εκπροσώπους των συλλόγων-σωματείων-φορέων στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην Άνω Οινόης Ορεστιάδας, στην αίθουσα του συλλόγου Κρασοχώρι, για να αποφασιστούν συλλογικά οι περαιτέρω δράσεις.