Ευχές και κόκκινα αυγά μοίρασε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός

Το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου επισκέφθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνός προκειμένου να εκφράσει τις ευχές του επί τη εορτή του Πάσχα σε ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτές.

Ο κος Δαμασκηνός επισκέφθηκε όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου και συνομίλησε με τους ασθενείς, τους συνοδούς, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές τους στους οποίους μοίρασε και κόκκινα αυγά, τα οποία είχαν βάψει τις προηγούμενες ημέρες οι εθελόντριες της Μητρόπολης (συνολικά για φέτος, οι εθελόντριες έβαψαν 6.000 κόκκινα αυγά).

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Ιατρός Κων. Βαφειάδης και ο εντεταλμένος δια το Νοσοκομείο κληρικός Αρχιμ. Νικόδημος Σκλέπας.

Ο Μητροπολιτης συνεχάρη τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου για την προσπάθεια που καταβάλουν ώστε το ίδρυμα να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ να θυμίσουμε ότι έχει συνταχθεί ανοιχτά υπέρ της αυτονόμησης του Ιδρύματος συνδράμοντας την προσπάθεια που γίνεται από τους πολιτιστικούς φορείς του βορείου Έβρου ώστε το αίτημα αυτό να γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση και το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου να ξαναγίνει αυτόνομο και με δυναμικότητα 150 κλινών.

με πληροφορίες και φωτογραφίες από το imdos.gr