Σφόδρα ενοχλημένοι οι Αστυνομικοί της Ροδόπης από το τουρκικό δημοψήφισμα!

Και όμως… το τουρκικό δημοψήφισμα επηρέασε και τους αστυνομικούς της Ροδόπης με κάποιο τρόπο και αυτός δεν είναι άλλος από την “σπατάλη δυνάμεων”. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το Σαββατοκύριακο που πέρασε δόθηκε το δικαίωμα ψήφου για το τουρκικό δημοψήφισμα στους Τούρκους πολίτες που ζουν στην Ελλάδα.

Οι κάλπες επρόκειτο να στηθούν στα τέσσερα προξενεία της Τουρκίας στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και αυτό της Κομοτηνής. Κι αν μέχρι εδώ όλα φαίνονται καλά, αυτό που καταγγέλλει η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης Σταυρούλα Τζατζανά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά.

Το status – διαμαρτυρία της κας Τζατζανά, αναφέρει εν ολίγοις ότι για να ψηφίσουν οι 264 εγεγγραμμένοι Τούρκοι ψηφοφόροι στο προξενείο της Κομοτηνής απασχολήθηκαν για τρεις ημέρες 300 αστυνομικοί (για τη φύλαξη του προξενείου σε μια μεγάλη ακτίνα), με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Ειδικότερα, η κα Τζατζανά γράφει:

“Αν για να ψηφίσουν 264 (αν έρθουν όλοι) σε δύο ημερες, χρειάζεται να απασχοληθούν σχεδον 300 περίπου αστυνομικοί σε 3 ημέρες. …. αστυνόμευση ποιός θα κάνει στον υπόλοιπο νομό? ???? Έτσι απλά αναρωτιέμαι. …. Για να μην μιλήσω για τα παράπονα των πολιτών που ακούσαμε. …. Για να μην μιλήσω και για την άσκοπη ταλαιπωρία και υπέρβαση ωραρίου εργασίας των αστυνομικών. …..Για να μην μιλήσω επίσης για το τί θύμιζε στους πολίτες αυτή η αστυνομοκρατούμενη γειτονιά, όπως οι ίδιοι μας διαμαρτύρονταν. …… Αναρωτιέμαι είμαστε στο 2017 ή κάνω λάθος? ???”