Επιτυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου της Χρυσής Μπαχαρίδου στην Αλεξανδρούπολη

Μεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσε και στην Αλεξανδρούπολη η ποιητική συλλογή της Χρυσής Μπαχαρίδου με τον τίτλο “Ένας Αύγουστος από βελούδο” η οποία παρουσιάστηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Το συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο Θόδωρος Αγγλιάς, ενώ ποιήματα της Χρυσής διάβασαν η κα Αθανασία Μυλωνά και ο κος Σαράντης Σαραντίδης. Ο κος Σαραντίδης δε, μοιράστηκε με το κοινό την ιδέα του περί θεατρικής μεταφοράς της ποιητικής συλλογής της Χρυσής Μπαχαρίδου, καθώς -κατά την εκτίμησή του- το σύνολο των ποιημάτων της, θα μπορούσαν να αποτελέσουν έναν θεατρικό μονόλογο.

Ο κος Αγγλιάς επισήμανε την πολιτική δράση της Χρυσής Μπαχαρίδου η οποία συνδυάζεται με την καλλιτεχνική της φύση και ως εκ τούτου έχει τα εχέγγυα της επιτυχίας, ενώ ο κος Παπαγιάννης σχολίασε τη συλλογή επισημαίνοντας το επιτυχημένο ντεμπούτο της Χρυσής Μπαχαρίδου στον “ποιητικό στίβο”, όπως είπε.

“Ο Αύγουστος από βελούδο” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Βαταμίδη, ενώ όπως είπε και ο κος Βαταμίδης, αλλά και η Χρυσή Μπαχαρίδου, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Στην παρουσίαση του βιβλίου το παρόν έδωσε και ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου Άκης Παρασκευόπουλος, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι της Αλεξανδρούπολης όπως ο Βαγγέλης Μυτηλινός και η Όλγα Βρετοπούλου ενώ παρούσες ήταν και οι κυρίες Έλλη Τσονίδου και Ελένη Ιντζεπελίδου, δηλαδή η πρώην και η νυν πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ Αλεξανδρούπολης, η οποία -ως δομή- είχε υπό την αιγίδα της την εκδήλωση.