Με εισαγγελική εντολή η ΣΑΟΣ παίρνει από το Επιμελητήριο Έβρου στοιχεία που ζητάει εδώ και τρία χρόνια

Με εισαγγελική εντολή θα πάρει η εταιρία ΣΑΟΣ Ferries τα στοιχεία που επί τρία χρονια ζητούσε από το Επιμελητήριο Έβρου αναφορικά με την τιμή ενός σκάφους που προτίθετο να ναυπηγήσει το Επιμελητήριο, μέσω ενός εγχειρήματος το οποίο τελικά ναυάγησε. Παρόλα αυτά, η ΣΑΟΣ Ferries έχει την εκτίμηση ότι το συγκεκριμένο σκάφος είχε υπερκοστολογηθεί και γι’ αυτό ζητάει τα στοιχεία τα οποία θα λάβει με τη συγκεκριμένη εντολή.

Το δελτίο τύπου της εταιρίας:

Μετά από τρία χρόνια αρνήσεων και μηδενικής ανταπόκρισης της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Έβρου, να χορηγήσει τα απαραίτητα στοιχεία που επί τρία χρόνια σκανδαλωδώς αποκρύπτει, έφτασε η ώρα της αποκάλυψης της αλήθειας για τη διόγκωση του προϋπολογισμού ναυπήγησης πλαστικού σκάφους στο τετραπλάσιο της αξίας από την πραγματική.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης εντέλλει τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου να χορηγήσει τα απαραίτητα στοιχεία στον κ. Φώτη Μανούση.

Με την εισαγγελική παρέμβαση δίνεται ένα ηχηρό ράπισμα στις πρακτικές της αδιαφάνειας και της έλλειψης λογοδοσίας, που χαρακτηρίζει τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου.

Έφτασε η ώρα της ενημέρωσης πολιτών και αρμόδιων αρχών, για τη χρήση του δημόσιου χρήματος.

Έφτασε η ώρα της απάντησης του ερωτήματος, ποιος και με τίνος εντολές εκτόξευσε τον προϋπολογισμό του σκάφους που θα ναυπηγούσε το Επιμελητήριο  στα 1.600.000€-1.800.000€, όταν αντίστοιχα κατασκευάζονται με 350.000€-500.000€.

Έφτασε η ώρα του τερματισμού των συκοφαντιών και της αποκατάστασης της νομιμότητας.