Search
Close this search box.
Παραιτήθηκε και ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου Απ. Τζιτζούδης – Αιχμές κατά στελεχών του κόμματος

Με μία αιχμηρή επιστολή ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου και ο γραμματέας της οργάνωσης και υπεύθυνος για θέματα Παιδείας, Απόστολος Τζιτζούδης. Στην επιστολή του ο κος Τζιτζούδης κάνει λόγο για “αυλικούς” σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, και εκτιμά ότι η “Συμφωνία αλήθειας” της ΝΔ έχει μετατραπεί σε “Συμφωνία Αναλήθειας”.

Παρόλα αυτά, ο κος Τζιτζούδης καθιστά σαφές ότι αν και παραιτείται από τη ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου, παραμένει μέλος της Νέας Δημοκρατίας:

Η επιστολή του:

Φίλες και φίλοι,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την αποχώρησή μου από τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ του νομού Έβρου καθώς και την παραίτηση μου, από την θέση του εκλεγμένου υπευθύνου Παιδείας του νομού. Όλο αυτό το διάστημα δούλεψα με μοναδικό σκοπό το τοπικό και εθνικό συμφέρον.

Οι δράσεις που έγιναν από τον Απρίλιο του 2016 μέχρι και σήμερα, αποδεικνύουν ότι η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου και τα στελέχη της όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά σε όλους τους ανθρώπους του νομού ανεξαρτήτως ιδεολογικών διαφορών και κομματικών πεποιθήσεων. Προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε ανιδιοτελώς οι περισσότεροι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην παρουσίαση και επίλυση των προβλημάτων σε κάθε επίπεδο.

Όλα τα παραπάνω όμως παραμερίστηκαν κατά τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών όταν μπήκαν στη μέση διαφόρων ειδών συμφέροντα με συνέπεια να διαταραχθεί η ενότητα της διοίκησης του νομού και να καταλήξουμε σε ένα «εκλογικό φιάσκο». Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω να εκπροσωπώ κάτι που απέχει πολύ από τη λογική του αδιαίρετου και του αδιάσπαστου. Πολλοί μέσα στη διοίκηση φαίνεται να εκπροσωπούν μόνο το φαίνεσθαι, το οποίο δε συνάδει με τη δική μου νοοτροπία.

Αντιλαμβάνομαι πλέον ότι η Ν.Δ. στο νομό αποπροσανατολίζεται από τις αρχές, τις αξίες και τις θέσεις της. Σε αυτό βοηθούν δυστυχώς οι «αυλικοί» του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά τη θέλησή του ιδίου για αλλαγή και συμφωνία αλήθειας, η οποία μετατρέπεται σε συμφωνία αναλήθειας από κάποια τοπικά και κεντρικά στελέχη. Άλλωστε «δεν είμαστε και εκκλησία» όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ένα από τα μεγαλύτερα στελέχη της ΝΔ σε συνάντηση σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης αφού αρχικά είχαμε εκφράσει τα παράπονα μας και τις διαφωνίες μας στον τρόπο λειτουργίας του κόμματος.

Θα ήθελα να δω τη ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου πραγματικά ανανεωμένη και απαλλαγμένη από παραμάγαζα και παράκεντρα παλαιοκομματικού τύπου. Την ώρα που η σημερινή ιδεοληπτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της, δεν μπορώ δυστυχώς να συνεχίσω σε μία διοίκηση – θέατρο παραλόγου, όπου κάποιοι κοιτάνε το ατομικό τους συμφέρον και όχι το κοινό.

Είμαι πεπεισμένος ότι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου μόνο με ιδιοτελή κριτήρια θα παρέμενε, αφού φαίνεται ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν, συνεργάστηκαν και κυρίως πίστεψαν σε μένα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ως απλό μέλος της Νέας Δημοκρατίας για το καλό της πατρίδας μου και του νομού Έβρου, ανεξαρτήτως κομματικής ιδιότητας.

Με εκτίμηση, Απόστολος Τζιτζούδης