Με βέλη κατά της Νέας Δημοκρατίας φεύγει από το κόμμα ο Σπύρος Μιχαλόπουλος – Δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος ΝΟΔΕ

Με μία λιτή αλλά άκρως καταγγελτική ανακοίνωση αποχωρεί όχι μόνο από το στίβο της μάχης για την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου, ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, αλλά και συνολικά από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωσή που υπογράφει ο κος Μιχαλόπουλος κατηγορεί ευθέως την ηγεσία της ΝΔ για ανακολουθία λόγων και έργων καθώς και για το γεγονός ότι δεν έδωσε απαντήσεις στις ενστάσεις που κατέθεσε επί της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου στη ΝΟΔΕ (δείτε το ρεπορτάζ του reportal εδώ).

Η ανακοίνωση του κου Μιχαλόπουλου: 

Αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που στηρίξατε την υποψηφιότητά μου για την προεδρεία της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου, αντέχοντας σε πολλών ειδών πιέσεις τις τελευταίες ημέρες.
Αποσύρω την υποψηφιότητά μου, ώστε να μη νομιμοποιήσω την τραγελαφική αυτή εκλογική διαδικασία της παραπλάνησης και των διπλών υπογραφών.
Κατέθεσα δύο ενστάσεις, δεν έλαβα γραπτή απάντηση για καμία, δεν έλαβα καν τα έγγραφα που ζήτησα από τη Γραμματεία Οργανωτικού.
Νιώθω βαθιά θλίψη για την παταγώδη αποτυχία του εγχειρήματος της νέας κάρτας-μέλους, καθώς αποδεικνύεται ότι τα δικαιώματα των ενεργών μελών ισχύουν μόνο στη θεωρία.
Αποχωρώ από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, διότι δεν είναι το κόμμα που αλλάζει με τον τρόπο και τον ρυθμό που θέλουμε να πιστεύουμε. Παρόλες τις προσπάθειες του Προέδρου για ανανέωση του κόμματος και αλλαγή νοοτροπίας, είναι προφανές ότι δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα χώρος για το “νέο”.
Δυστυχώς, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ρημάζει τη χώρα κι εμείς δείχνουμε ανικανότητα να συνεργαστούμε ακόμα και για τα μικρότερα εσωτερικά μας θέματα.

Καλούς αγώνες σε όλους σας και να είστε καλά.

Με τιμή,
Σπυρίδων Μιχαλόπουλος