Με ούριο άνεμο ξεκίνησε το ταξίδι της Χρυσής Μπαχαρίδου στον κόσμο της ποίησης

Πάνω από 300 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση της παρουσίασης της ποιητικής συλλογής που υπογράφει η Χρυσή Μπαχαρίδου με τον τίτλο “Ένας Αύγουστος από βελούδο”.

Με το βιβλίο αυτό, η Χρυσή την οποία γνωρίσαμε από την ενασχόληση της με την πολιτική, έδειξε ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο από ότι φάνηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, κέρδισε εξίσου θετικές εντυπώσεις.

Την εκδήλωσή της παρουσίασης που έγινε στο ξενοδοχείο “Βιέννη” στην Ορεστιάδα συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρία Μανάκα, ενώ προσκεκλημένη ήταν και η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, η οποία μεταξύ άλλων παρατήρησε την “αντίθεση” που εμπεριέχει ο τίτλος του βιβλίου εξαίροντας την ποιήτρια για τη σύλληψη.

Για το βιβλίο μίλησαν επίσης ο εκπαιδευτικός και μουσικός Γιώργος Μανάκας, η φιλόλογος Χρυσή Γκαϊντατζή που συμμετείχε και στην επιμέλεια της έκδοσης, ενώ ποιήματα διάβασε ο εκπαιδευτικός Σαράντης Σαραντίδης.

Η έκδοση του βιβλίου έγινε από το βιβλιοπωλείο “Βαταμίδης” της Αλεξανδρούπολης κι αυτό που το κάνει ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα έσοδα από την πώλησή του διατίθενται για την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Στις 2 Απριλίου, επίκειται και δεύτερη εκδήλωση παρουσίασης του, αυτή τη φορά στο Διδυμότειχο.