Βαγγέλης Λαμπάκης: ‘Χρειαζόμαστε ένα νέο 1821’

Με άκρως επαναστατική διάθεση μοίρασε τις ευχές του ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης. Μετά το τέλος της παρέλασης, ο δήμαρχος εξέφρασε την άποψη ότι “χρειάζεται ένα νέο 1821” που θα ελευθερώσει τους Έλληνες από την σύγχρονη σκλαβιά.

Στην Αλεξανδρούπολη, για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου βρέθηκε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης. Ο κος Καπάκης επεσήμανε το υψηλό φρόνημα των Εβριτών, γεγονός που όπως είπε τον γεμίζει ελπίδα για το μέλλον.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κυβερνητικός βουλευτής του Έβρου Δημήτρης Ρίζος καθώς και ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Αναστάσιος Δημοσχάκης – αμφότεροι παρόντες στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκαναν επίσης, ο Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Δημήτρης Κούκος για να πει ότι ο στρατός είναι πάντα έτοιμος και παρών, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, επισημαίνοντας τη διαχρονικότητα του μηνύματος της 25ης Μαρτίου.