Η Φούντα έγινε 1 έτους και το γιόρτασε με τους θαμώνες της !

Τον πρώτο χρόνο της παρουσίας της στην Αλεξανδρούπολη συμπλήρωσε η Φούντα, το αγαπημένο Grill House της πόλης απέναντι από την πλατεία του Φάρου.

Η Φούντα ήρθε για να αλλάξει όσα ξέραμε μέχρι τώρα για το κρέας αφού στον εκλεπτυσμένο χώρο της σερβίρονται αποκλειστικά νωπά, ποιοτικά ντόπια κρέατα μαγειρεμένα με τον τρόπο που μόνο ο σεφ της ξέρει…

Με το Θρακικό Πέλαγος “στο πιάτο” η Φούντα είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσει κανείς μοναδικούς κρεατομεζέδες αλλά από δω και στο εξής και θαλασσινά, μαγειρεμένα και σερβιρισμένα πάντα με ξεχωριστό τρόπο.

Τα πρώτα της γενέθλια η Φούντα τα γιόρτασε με τους θαμώνες της στους οποίους προσέφερε μία μοναδική βραδιά τη μουσική επιμέλεια της οποίας είχε ο dj Gouver και εις ανταπόδοση των ευχών, το μαγαζί κέρασε σε όλες τις παρέες το κρασί που ήπιαν.

Καλύτερα απ’ όλους μάλλον πέρασε η παρέα του τραπεζιού με τον αριθμό 22 αφού αυτό ήταν το τυχερό τραπέζι που δεν πλήρωσε λογαριασμό μετά από τη σχετική κλήρωση που έγινε λόγω των γενεθλίων!

Μην ξεχνάτε ότι η Φούντα ετοιμάζεται για “ανοίγματα” στην πλατεία του Φάρου όπου το καλοκαίρι το καλό φαγητό (κρεατικά και θαλασσινά) θα συνδυάζεται με τη θαλασσινή αύρα της παραλίας της Αλεξανδρούπολης.