Αλλαγή φρουράς στη ΔΕΠΙΣ – Φεύγει η Ελένη Ιντζεπελίδου έχοντας ανεβάσει ψηλά τον πήχυ

Κάτι παραπάνω από “ευδοκίμως” τερματίζει τη θητεία της στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, η πρόεδρος της Ελένη Ιντζεπελίδου.

Επί των ημερών της, η γνωστή ΔΕΠΙΣ βγήκε και συστήθηκε στον κόσμο με πολλές δράσεις στις οποίες ενεπλάκησαν σχολεία, κοινωνικοί και πολιτιστικοί φορείς της πόλης, ακόμη και ιδιώτες.

Η κα Ιντζεπελίδου ήταν αυτή που εμπνεύστηκε και υλοποίησε με την ομάδα της ΔΕΠΙΣ δράσεις για την προώθηση του ρόλου της γυναίκας, τη γιορτή του πατέρα, τη γιορτή της μητέρας και όχι μόνο. Τελευταία δράση επί των ημερών της ήταν η Έκθεση Ζωγραφικής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, στην οποία συμμετείχαν 22 καλλιτέχνες από την Αλεξανδρούπολη.

Η θητεία της κας Ιντζεπελίδου στη θέση της προέδρου της ΔΕΠΙΣ όμως ολοκληρώθηκε πια και η ίδια δεν επιθυμεί να υπηρετήσει εκ νέου το Δήμο Αλεξανδρούπολης από την ίδια θέση. Ως εκ τούτου εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί η σχετική απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, με την οποία θα ορίζεται το νέο πρόσωπο του ή της προέδρου.