Η FOODA στην Αλεξανδρούπολη κλείνει έναν χρόνο και γιορτάζει!

Έναν χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει αύριο Τρίτη 21 Μαρτίου η FOODA και σας καλεί να γιορτάσετε τα γενέθλια της.

Η FOODA ήρθε στην Αλεξανδρούπολη για να αλλάξει τα δεδομένα στην κρεοφαγία προσφέροντας νωπά και ποιοτικά κρέατα, σερβιρισμένα με τρόπο ξεχωριστό, σε έναν εκλεπτυσμένο χώρο, με το θρακικό πέλαγος “στο πιάτο”, αφού βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην πλατεία του Φάρου.

Με λίγα λόγια “ανέβασε το επίπεδο” της κρεοφαγίας στην πόλη!

Τα πρώτα της γενέθλια δεν θα μπορούσε να τα γιορτάσει, παρά μόνο με φαγητό και κρασί, όπως κάνει όλο αυτό τον καιρό. Μόνο, που πλέον, εκτός από τα εξαιρετικά κρεατικά, το μενού περιλαμβάνει και ιδιαίτερες σαρακοστιανές προτάσεις με θαλασσινά μαγειρεμένα όπως μόνο ο σεφ της FOODA ξέρει…

Κάντε την κράτηση σας για το βράδυ της Τρίτης στο 2551080880 και επωφεληθείτε από την προσφορά, αφού όλο το κρασί της παρέας θα είναι κερασμένο, ενώ στο τέλος της βραδιάς θα αναδειχθεί με κλήρωση το “τυχερό τραπέζι” το οποίο θα είναι κερασμένο από το μαγαζί. Στην κλήρωση θα μπουν όλα τα τραπέζια του μαγαζιού, ανεξαρτήτως κατανάλωσης!

Ευχηθείτε λοιπόν “Χρόνια Πολλά” στη FOODA και μη ξεχνάτε ότι για λογαριασμούς άνω των 30 €, δικαιούστε δωρεάν πάρκινγκ κάτω από το Φάρο.

https://www.facebook.com/reportal.gr/videos/764378460385010/