Επίσκεψη του Συλλόγου Γυναικών Νέας Βύσσας στον Τοπικό Αστυνόμο Νέας Βύσσας

Την  Παρασκευή 8 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Συλλόγου Γυναικών Νέας Βύσσας στον Τοπικό Αστυνόμο κ. Αθανάσιο Τζιώρτα παρουσία του προέδρου της Δημοτικής ενότητας Ν Βύσσας κ Τζεπκινλή Χαράλαμπο.

Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε η ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Αθανάσιου Τζιώρτα.  ως Τοπικού Αστυνόμου στην  περιοχή της Νέας Βύσσας. Η επίσκεψη δεν είχε μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα ,καθώς συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την ασφάλεια της περιοχής και άλλα ζητήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νυν Τοπικός Αστυνόμος  είναι ένα πρόσωπο ιδιαιτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία  τόσο μέσα από την σωστή άσκηση των καθηκόντων του  όσο και για  το ότι  διετέλεσε επί πολλά χρόνια μαέστρος  της χωρωδίας του Συλλόγου Γυναικών Νέας Βύσσας και  πρόσφερε τα μέγιστα στην προώθηση και διατήρηση της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Αθανάσιο Τζιώρτα για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του καθώς και στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας κ. Πασχάλη Συριτούδη και στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Μενεξίδη οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο συμβάλλοντας τα μέγιστα   ώστε να λειτουργήσει άμεσα ο θεσμός και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το αίσθημα της  ασφάλειας στην ακριτική μας περιοχή.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και όλων των μελών του Συλλόγου Γυναικών Ν. Βύσσας ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Τοπικό Αστυνόμο κ. Αθανάσιο Τζιόρντα στα νέα του καθήκοντα.