(Βίντεο) Πετυχημένη και συγκινητική η φιλανθρωπική συναυλία της Πέγκυς Ζήνα στην Ορεστιάδα

 

Κατάμεστο ήταν τελικά το κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας “Νίκος Σαμαράς”, όπου έγινε το βράδι της Δευτέρας 13/03 η φιλανθρωπική συναυλία της Πέγκυ Ζήνα.

Η συναυλία διοργανώθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά οχήματος μεταφοράς των ωφελουμένων της δομής Κ.Δ.Α.Π.μεΑ του Δήμου Ορεστιάδας. Πρόκειται για τη δομή που “τρέχει” προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για άτομα με αναπηρίες, η οποία όμως δεν διαθέτει όχημα μεταφοράς και αυτή γίνεται είτε από τους κηδεμόνες των ατόμων, είτε από λεωφορεία του ΚΤΕΛ, αλλά καμία από τις δύο λύσεις δεν είναι απολύτως εξυπηρετική και υπάρχουν άτομα που αποκλείονται λόγω αδυναμίας μεταφοράς.

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μ.Δοξιπάρας «Ο ΑΗΤΟΣ» στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει χρήματα για την αγορά του ειδικού οχήματος απευθύνθηκε στην γνωστή τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα συμμετείχε αφιλοκερδώς! 

Το εγχείρημα στηρίχθηκε από τους κατοίκους της Ορεστιάδας που όχι μόνο γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο, αλλά υπήρξαν και πολλοί που αγόρασαν εισιτήρια (που κόστιζαν 12 €) μόνο και μόνο για να ενισχύσουν την προσπάθεια και χωρίς να παραβρεθούν στη συναυλία.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η καλλιτέχνιδα τραγούδησε στη σκηνή μαζί με κάποια από τα παιδάκια που παρακολουθούν τα εργαστήρια του Κ.Δ.Α.Π., όπως φαίνεται στο βίντεο: