Δύο ορθοπεδικοί από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης αποσπώνται στο Διδυμότειχο για την κάλυψη των κενών

Δύο ειδικούς ορθοπεδικούς γιατρούς στέλνει το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης στο Διδυμότειχο, προκειμένου να εξομαλυνθούν τα προβλήματα που προέκυψαν στη λειτουργία της Ορθοπεδικής του κλινικής. Η απόσπαση των γιατρών έχει δίμηνη διάρκεια, ενώ εντός του Απριλίου αναμένεται και η τοποθέτηση ενός μόνιμου Επιμελητή Β’ ορθοπεδικού στο Διδυμότειχο, κατόπιν της σχετικής προκήρυξης για την κάλυψη της θέσης, η οποία έχει ολοκληρωθεί ενώ αναμένεται και η κάλυψη μιας θέσης επικουρικού γιατρού στην ίδια ειδικότητα.

Κατόπιν αυτών, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Έβρου Δημήτρης Αδαμίδης σημειώνει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ότι: “Δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόσχημα για την μη πλήρη λειτουργία της Ορθοπεδικής Κλινικής στο Γ.Ν.Διδ/χου”

Επιπλέον, με απόφαση του κου Αδαμίδη με απόφαση του Διοικητή του Π.Γ.Ν.Ε. αναισθησιολόγος γιατρός που κατέλαβε θέση αγροτικού ιατρού θα εφημερεύει 5-6 μέρες μηνιαίως στο Γ.Ν.Διδ/χου καλύπτοντας κενά που είχαν δημιουργηθεί λόγω αδείας τοκετού που έλαβε αναισθησιολόγος του Γ.Ν. Διδυμοτείχου.

“Συνεπώς”, σημειώνει ο κος Αδαμίδης “τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Διδ/χου θα λειτουργούν πλήρως”.