Χωρίς προεδρείο το Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης!

Ακέφαλο παραμένει το Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης καθώς η από της 5ης Μαρτίου εκλογή του κου Κώστα Γκοτσίδη στη θέση του προέδρου είναι υπό αίρεση.

Για την ακρίβεια, τέθηκε υπό αίρεση κατόπιν προσφυγής που έκανε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης η δημοτική παράταξη ΑΝΑ.Σ.Α. επειδή εκτιμά ότι έγιναν παρατυπίες και παραβάσεις της νομοθεσίας κατά τη διαδικασία εκλογής νέου προεδρείου για το Δ.Σ. την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι η Αποκεντρωμένη να αποφανθεί για το αν η καταγγελία ευσταθεί ή όχι, δεν νομιμοποιείται η εκλογή Γκοτσίδη, άρα το Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης δεν έχει πρόεδρο, άρα δεν είναι εφικτό να γίνονται συνεδριάσεις.

Γι’ αυτό τον λόγο δεν διεξήχθη η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Παρασκευής 10/3 η οποία θα επαναληφθεί αμέσως μετά την εξέταση της ένστασης της ΑΝΑ.Σ.Α. από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, ο οποίος δήλωσε σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να αναφέρει ποτέ ξανά το όνομα του Παύλου Μιχαηλίδη, ούτε και να συνομιλήσει μαζί του καθ’ οιονδήποτε τρόπο.