“Φουλ” το αυριανό πρόγραμμα του Γιάννη Τσιρώνη στον Έβρο

Με μια πολύ γεμάτη ατζέντα έρχεται αύριο στον Έβρο ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης.

Ο κος Τσιρώνης θα περιοδεύσει αύριο στον Έβρο και την επομένη στη Δράμα και τη Θεσσαλονίκη με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τα εξής:

Τετάρτη 8/3

9:00 πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση στην Ορεστιάδα με τον Δήμαρχο, Βασίλη Μαυρίδη

10:00 πμ ο Αν. Υπουργός θα μιλήσει σε διημερίδα της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας & Δασολογίας Δ.Π.Θ με θέμα «Στρατηγικές Ανάπτυξης του Πρωτογενούς Τομέα στον Νομό Έβρου»

11:30 πμ θα επισκεφτεί το Εργοστάσιο Ζάχαρης όπου θα έχει συνάντηση με την διοίκηση και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου.

12:30 μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα μεταβεί στο Σουφλί όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο, Ευάγγελο Πουλιλιό, ενώ αμέσως μετά τη συνάντηση θα επισκεφτεί το αναπηνιστήριο της περιοχής

14:00 μμ θα συναντηθεί στην Αλεξανδρούπολη στην Αντιπεριφέρεια Έβρου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς και υπηρεσιακούς παράγοντες

16:30 μμ ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα έχει ευρεία σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς και αγροτικούς συλλόγους του νομού.

Την Πέμπτη 9/3 στις 9:30πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στο Νευροκόπι με τον Δήμαρχο, Βασίλη Γιαννόπουλο, ενώ αμέσως μετά, στο Δημαρχείο, θα συναντηθεί με κτηνοτροφικούς φορείς του Δήμου. Στις 12:00πμ θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο Δράμας ευρεία σύσκεψη με Δημάρχους του Νομού, καθώς επίσης και με κτηνοτροφικούς και αγροτικούς συλλόγους της περιοχής. Την Παρασκευή 10/3 στις 10:30πμ, ο Γιάννης Τσιρώνης θα απευθύνει ομιλία στην Θεσσαλονίκη, στο Συνέδριο του Economist με θέμα την αγροτική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης περιοδείας του, ο Αν. Υπουργός θα έχει επίσης συναντήσεις με τοπικούς φορείς, κτηνοτροφικούς συλλόγους, αγροτικούς συνεταιρισμούς και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών.