Γιάννης Πλακιωτάκης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πλέον στις δικές μας προτάσεις και ιδεολογίες”

Τη διαπίστωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ασπάζεται πλέον τις προτάσεις και τις ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας -τουλάχιστον- αναφορικά με τη διαχείριση των λιμανιών, έκανε από την Αλεξανδρούπολη ο βουλευτής Λασιθίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο κος Πλακιωτάκης βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο μιας μικρή περιοδείας που έκανε στη Ροδόπη και τον Έβρο με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας στη ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης.

Ευρισκόμενος στην Αλεξανδρούπολη, επισκέφθηκε την ιχθυόσκαλα, το λιμάνι και τον Οργανισμό Λιμένος, όπου είχε και σύσκεψη με τον πρόεδρο του Χρήστο Δούκα. Εξερχόμενος της συγκεκριμένης σύσκεψης επεσήμανε ότι στόχος και της Νέας Δημοκρατίας είναι η αξιοποίηση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης στο έπακρο και σε όλες τις δυνατότητες που αυτό δίνει. Τόνισε την ανάγκη εξέυρεσης στρατηγικού επενδυτή για την δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων, σχολίασε θετικά την επικείμενη εγκατάσταση του σταθμού μεταφόρτωσης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) και αναφερόμενος στην διαχείριση των λιμανιών, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έπαψε πλέον να μιλάει για πώληση λιμένων και εξετάζει τα ενδεχόμενα παραχωρήσεων.

Οι παραχωρήσεις των λιμένων (που κατά τον κο Πλακιωτάκη σημαίνουν ‘ενοικίαση’) είναι οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, τις οποίες ο βουλευτής του κόμματος, εκτιμά ότι ασπάζεται το κυβερνόν κόμμα.