Ε.Μ.Θ. : 3η συνάντηση Εργαστηρίου με θέμα “Παιδί και Κοινωνικό Περιβάλλον”

Το Σωματείο Φίλων του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καφενείου, οργανώνει μια σειρά εργαστηρίων (workshops), με θέμα «Παιδί και Κοινωνικό Περιβάλλον», που θα διαρκέσουν έως τον Ιούνιο 2017.

Εισηγητής είναι ο κ. Νίκος Μακρής, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχολογίας ΔΠΘ.

Στα συνολικά δέκα τρίωρα εργαστήρια, στα οποία θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τον ρόλο της οικογένειας, του σχολείου, των συνομηλίκων στην κοινωνική, συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη του παιδιού, μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν γονείς, εκπαιδευτικοί, φοιτητές και όσοι ενδιαφέρονται για ζητήματα ανάπτυξης και προσαρμογής του παιδιού στο κοινωνικό του περιβάλλον.

Οι ημερομηνίες των επόμενων συναντήσεων που θα γίνονται ημέρα Πέμπτη στον πολυχώρο του ΕΜΘ είναι 16/03, 6/04, 27/04 στις 7:30 μ.μ.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 25 άτομα, με τήρηση σειράς προτεραιότητας. Μετά την ολοκλήρωση των εργαστηρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους θα έχουν συμμετάσχει σε τουλάχιστον επτά από τις προγραμματισμένες συναντήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν και μεμονωμένα κάποια συνάντηση.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Πληροφορίες στο τηλ. 25510 36663.