Ρεκόρ συμμετοχών στη φετινή αποκριάτικη παρέλαση της Αλεξανδρούπολης

Με περίπου 2000 καρναβαλιστές θα γίνει φέτος η αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αριθμός που λογίζεται ως “ρεκόρ” όπως είπε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Αντιδημαρχος Πολιτισμού Στέλιος Βραχιόγλου.

Φέτος, για πρώτη φορά στην παρέλαση θα υπάρχουν και δύο άρματα και ο κος Βραχιόλογλου κάλεσε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτό το καρναβαλικό πάρτυ, που διοργανώνει ο Δήμος.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας 244, όπου θα υπάρχει και face painting για μικρούς και μεγάλους. Η πομπή θα καταλήξει στο Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας, όπου θα γίνει το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτυ που θα διαρκέσει μέχρι αργά το απόγευμα.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο από τις 12.00 η Λεωφόρος Δημοκρατίας στο μεγαλύτερο μέρος της θα είναι κλειστή και οι οδηγοί θα κατευθύνονται από την Τροχαία σε άλλες διαδρομές (η Λ. Δημοκρατίας θα κλείσει από τη συμβολή της με την οδό Τζαβέλα, μέχρι τη συμβολής της με την οδό Μοσχονησίων).

Βέβαια, οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης κορυφώνονται με την μεγάλη παρέλαση των Φερών, που θα γίνεται την Καθαρα Δευτέρα (ξεκινάει στις 12.00) και το κόστος όλων αυτών των εκδηλώσεων αγγίζει τις 24.000 €.